Afbeelding
Foto:

Seniorenmiddag “Gouwe Ouwe Meezing Muziek Quiz”

Algemeen Regio nieuws

In het Cultureel Centrum aan de Pr. Marijkelaan wordt op dinsdag 16 april van 14.00 tot 16.30 uur de traditionele oranje Seniorenmiddag gehouden. Bent u 65+ en heeft u zin in een leuke muziekervaring vol nostalgie en gezelligheid? Oranjevereniging Koningin Wilhelmina organiseert in het kader van Koningsdag 2024 een gezellige muzikale middag.

Kom samen met ons genieten van een ontspannen middag waarbij wij teruggaan in de tijd met een speciale muziekquiz. Wij dagen u uit om mee te zingen met de bekende liedjes van vroeger en herinneringen op te halen aan die bijzondere momenten. Deelname is gratis! 

Onder het genot van een hapje en drankje zorgen wij voor een gezellige sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u meezingen met de teksten die op een groot doek worden geprojecteerd! U hoeft alleen maar uw goede humeur mee te nemen. Wij kijken ernaar uit om samen met u te genieten van deze middag vol muzikale herinneringen!

Aanmelden voor deze middag is gewenst vóór 10 april via seniorenmiddag@oranjeverenigingvoorschoten.nl. Hierbij hebben we de volgende gegevens van u nodig: Naam; aantal personen; rolstoel ja/nee. Aanmelden kan ook via onderstaande QR-code. 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Koninklijk bezoek op de Emmaus! 2 uur geleden
Royal Funk  maakte er een avondje onvervalste jazz van.
Royal Funk betoverde publiek tijdens PJPJ concert 15 uur geleden
Afbeelding
Binnenkort in de bibliotheek Voorschoten-Wassenaar 16 uur geleden
Afbeelding
Actie groep 8 Fortgens levert € 1000,- voor ALS en de Koningsspelen 18 uur geleden
Burgemeester Stemerdink reikte vanmorgen zeven Koninklijke Onderscheidingen uit in Kasteel Duivenvoorde.
Zeven Voorschotenaren krijgen een lintje 22 uur geleden