<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Wie gaat er op de Puch?

  Cultuur

Zaterdag 19 en zondag 20 januari zijn de laatste dagen van de tentoonstelling 'The Sixties' en ter gelegenheid daarvan organiseert het Museum Voorschoten een fotoshoot voor de 'oudere jongeren' van Voorschoten.

Er is veel belangstelling geweest voor de tentoonstelling. Mocht u nog niet geweest zijn, vergeet dan deze twee dagen niet. Veel mannelijke belangstelling was er voor de schitterende Puch en hoewel de lange haren inmiddels zijn verdwenen of tot een keurig kapsel verworden zijn, heeft het symbool van 'For ever Young'  zijn aantrekkingskracht behouden. Daarom sluit het museum 'The Sixties' af met de mogelijkheid voor al die 'oudere jongeren' om zich nog eenmaal op een Puch te laten fotograferen. Het museum zorgt voor een fotograaf maar neem gerust uw eigen fototoestel, smartphone of fotograaf mee. 

\The Tickets zijn bereid gevonden om de live muziek te verzorgen. Zij zullen nummers spelen van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, The Kinks, The Shadows en een speciaal voor deze gelegenheid ingestudeerd nummer van Voorschotense zangeres Margie Ball die in 1965 een hit had met Goodbye To Love. Wie meer over The Tickets wil weten kijkt op www.thetickets.nl.

De fotoshoot en de muziek van The Tickets zijn op zaterdag 19 en zondag 20 januari van 15.00-17.00 uur. Kinderen en kleinkinderen van de 'oudere jongeren' zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. De toegangsprijs is € 4,00. Voor Vrienden van het museum is de toegang gratis. Meer informatie is te vinden op de website van het museum: www.museumvoorschoten.nl.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten