<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Feest bij Tennisvereniging Forescate.  Foto: Bas van den Beld
Feest bij Tennisvereniging Forescate. Foto: Bas van den Beld (Foto: Marjolein)

Ace en Love zorgen voor feest op TV Forescate

  Sport

Afgelopen weekend was het groot feest op tennisvereniging Forescate. De familievereniging had opnieuw een volle dag met competitietennis voor de senioren en junioren. Voor de kleinste jeugd was er de World Tour, met deze keer bijzondere gasten: Ace en Love!

Ace en Love zijn de 'Tenniskids-mascottes' van de KNLTB. Het tweetal gaat op bezoek bij een aantal tennisverenigingen om ter plekke de World Tour-deelnemers aan te moedigen. Deze zondag waren ze aanwezig op Forescate.

Ace & Love deden samen met de kinderen warming-up waarbij veel gelachen werd. De kinderen kregen de kans om op de foto te gaan met het duo. Daarnaast waren er pannenkoeken en was er limonade.

Een enorm gezellige ochtend waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Opnieuw liet TV Forescate zien er voor iedereen te zijn, van jong tot oud.

"Als een familievereniging is het geweldig om de kleinste jeugd zo vrolijk te zien." geeft voorzitter Frans Vergossen aan. "Daarnaast waren de gezichten van de ouders ook mooi om te zien. Iedereen was vrolijk!"

Wil je ook eens kijken op TV Forescate? Kom eens langs of kijk op de website naar de mogelijkheden: http://forescate.nl/


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten